Шоколад – улюблене ласощі багатьох, адже з нього можна приготувати різноманітну смачну випічку. Або звернути увагу на рецепт шоколадного масла, смак якого знайомий багатьом з дитинства.
Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати це ласощі вдома. А опублікували його на Instagram-сторінці "valeria_pytel_".
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Каструлю з водою поставити на вогонь і довести до кипіння, зменшити вогонь і поставити посудину з шоколадом зверху.
2. Шоколад трохи розтопити, додати вершкове масло і повністю розтопити.
3. Шоколад зняти з вогню, додати цедру апельсина і какао, все перемішати і можна пробувати. За бажанням додати цукрову пудру.
4. Перелити масло в зручну посудину і залишити охолонути.
5. Накрити плівкою і відправити в холодильник до застигання.