среда16 октября 2024
ukr-pravda.in.ua

Комунальники Змієва купили гібридний позашляховик Hyundai Tucson за 1,7 мільйона

11:11 12-12-2023

КП «Зміїв-Сервіс» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області 23 листопада уклало угоду із дочірнім підприємством «Автотрейдінг-Харків» про закупівлю легкового автомобіля за 1,72 млн₴ Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Цьогоріч поставлять повнопривідний автомобіль Hyundai Tucson NX4 HEV 1.6 T-GDi Top Plus Teal AT NJ204932 (2023) із гібридним двигуном (бензин+електро) та автоматичною коробкою передач. Він має системи безпеки, фронтальні, бокові та центральну подушки безпеки водія та переднього пасажира, шторки безпеки спереду і ззаду, тризонний клімат-контроль, круїз-контроль, задній та передній парктроніки, електроприводи багажника та дзеркал, підігрів сидінь і керма, шкіряне оздоблення сидінь, керма і перемикача передач, преміальну акустику на вісім динаміків і бездротовий зарядний пристрій для смартфонів.

Зараз у салонах гібридний повнопривідний Hyundai Tucson 2023 року випуску в найвищій комплектації Top Plus коштує 1,75 млн₴ Додатковий пакет опцій Teal, який передбачає сині кольорові вставки на консолі та картах дверей, синю кольорову стрічку сидінь та підлокітника, а також оздоблення даху чорного кольору, обійшовся б іще у 5 800₴

Дочірнє підприємство «Автотрейдінг-Харків» із групи «Атолл Холдінг» Олега Боярина отримало замовлення без торгів. Раніше відкриті торги, про які одразу після оголошення написав «Харківський антикорупційний центр», відмінили через відсутність пропозицій.

Директором КП «Зміїв-Сервіс», яке займається водопостачанням, водовідведенням та благоустроєм, є Віталій Куліш. Договір підписав його заступник Олександр Даншин.

Як повідомляє «ХАЦ», мером Змієва є Павло Голодніков. Він обрався головою Зміївської міськради від партії «Слуга народу» у 2020 році. Улітку 2023 року правоохоронці оголосили йому підозру в заволодінні бюджетними коштами під час проведення ремонту дошкільного навчального закладу, але суд відмовився відсторонити його від посади і відправити в СІЗО.