Білорусь проводить військові навчання з бойовою стрільбою в низці регіонів

Читать на русском

Білорусь проводить військові  навчання з бойовою стрільбою в низці регіонів

Білорусь проводить військові навчання з бойовою стрільбою в низці регіонів

У Білорусі оголосили про початок чергових військових навчань, які відбудуться з 9 по 11 квітня у Вітебській, Гродненській, Брестській та Могильовській областях. Мета навчань – "перевірка боєздатності".

Відповідну заяву 9 квітня зробили в міноборони Білорусі. "З 9 по 11 квітня в межах комплексної перевірки бойової готовності з’єднань та військових частин збройних сил пройде бригадне тактичне вчення з бойовою стріляниною", – заявили там.

У білоруському міноборони додали, що підрозділи ЗС РБ відпрацюють "оборонні дії", зокрема відбиття наступу, знищення "незаконних збройних формувань", ДРГ, завдання вогневого ураження передовим загонам противника та вогневу підтримку оборонних військ.

"Це ключовий етап перевірки боєздатності, за результатами якої підрозділи оцінять на предмет здатності виконувати завдання щодо призначення в різних умовах обстановки", – йдеться в заяві міноборони Білорусі.

Навчання відбуваються на полігонах та ділянках місцевості у Вітебській, Гродненській, Брестській та Могильовській областях.