На кого президент РФ проміняв Кабаєву: ЗМІ дізналися про нову коханку диктатора

Читать на русском

На кого президент РФ проміняв Кабаєву: ЗМІ дізналися про нову коханку диктатора

На кого президент РФ проміняв Кабаєву: ЗМІ дізналися про нову коханку диктатора

Російський президент-диктатор Володимир Путін може скільки завгодно кричати про те, як цінують у країні-терористці "сімейні скрєпи", проте водночас власним прикладом спростовувати цей наратив. Подейкують, кремлівський вождь уже "списав" гімнастку та маму щонайменше двох своїх синів Аліну Кабаєву, дітей від якої він не визнає (як і будь-яких інших своїх дітей), а натомість уже закрутив роман із новою коханкою. Нею стала 39-річна Катерина Мізуліна – член Громадської палати Російської Федерації та голова Ліги безпечного інтернету.

Так-так, Мізуліна – це та сама людина в Росії, яка відповідальна за цензуру, а також штрафи та інші санкції на адресу ЗМІ та соціальних мереж, що не виконують російське законодавство. Тобто саме Катерина робить усе можливе, аби росіяни дивилися і читали виключно пропагандистські матеріали та слухали пісні Шамана "Я русский" або "Встанем". Журналісти ТСН розповіли про нову пасію 71-річного російського фюрера.

Про білявку а ля Барбі, яка готова виконувати будь-які накази божевільного диктатора та просувати в маси кремлівську пропаганду, говорять навіть деякі російські пабліки. Мізуліній уже дали прізвисько "нова фаворитка".

ЗМІ дізналися про нову коханку Путіна: стало відомо, на кого президент Росії проміняв Кабаєву uqidrkiqxeidqant

Пишуть про неї, зокрема, таке: "Президент, подейкують, знайшов собі нову пасію для спілкування. Джерела вкрай обережні у висловлюваннях, оскільки 100% підтвердження ніхто дати не може. Проте є підстави вважати, що Володимир Володимирович останнім часом зблизився з Катериною Мізуліною. Останні кілька зустрічей Мізуліної зі студентами ознаменувалися неприємними моментами. І, здавалося б, дрібниця у масштабах держави. Однак президент особисто дзвонив Мізуліній із заспокійливими словами. У нас немає підстав стверджувати, що між Путіним і Мізуліною роман, проте кілька співрозмовників на наше питання про їхні стосунки намагалися уникнути відповіді з аргументацією "про це краще зайвий раз не говорити".

Те, що кремлівський вождь завів нову коханку підтвердила і виконавча директорка фонду "Русь сидящая" Ольга Романова. Вона підкреслила, що Мізуліна – однозначно типаж Путіна.

ЗМІ дізналися про нову коханку Путіна: стало відомо, на кого президент Росії проміняв Кабаєву

"Катя Мізуліна у путінському смаку абсолютно. Барбі, йому завжди таке підходило. Вона навіть дуже схожа на його пасію, яка мати його доньки – Світлана Кривоногих. Просто навіть зовні вона схожа. Ну а Путін – чоловік, який дозволяє собі багато чого. Ну, 70 років, давайте не будемо забувати. А чому ні? Катічка Мізуліна, їй 39 років. Вона за традиційні цінності так само, як і, власне, Аліна Кабаєва. Але сімʼї чомусь не спостерігається... Справа не в нових фаворитках, а в тому, що Путін може дозволити собі все. Йому начхати, що про це думають виборці, адже виборців немає – є піддані. І він знає, що він ніколи не помре. Це дуже страшно, ми бачимо людину, яка повністю вижила з розуму і ніяк не пов’язана з реальністю", – коментувала Романова.

ЗМІ дізналися про нову коханку Путіна: стало відомо, на кого президент Росії проміняв Кабаєву

Отже, що вам треба знати про Мізуліну, аби сповна зрозуміти, яка вона людина. До прикладу, під час свого виступув МІА "Россия Сегодня" 26 травня 2022 року вона назвала всіх росіян, які не підтримують її бойфренда-диктатора, "півнями, що кукурікають", а еміграцію незгодних із режимом людей – "очищенням від небажаних громадян".

Крім того, Мізуліна пропонувала "зачистити" Google і "Вікіпедію" після того, як "вєлікая Росія зачистить нацистів і бандерівців в Україні".

ЗМІ дізналися про нову коханку Путіна: стало відомо, на кого президент Росії проміняв Кабаєву

"Патріотизмом" Катерина вдалася у свою матір – сенатарку і депутатку Держдуми РФ Олену Мізуліну. Та підтримує Путіна ще з 90-х років минулого століття. Один із найважливіших етапів у карʼєрі жінки стався тоді, коли на початку 2010-го вона знайшла собі спонсора – "православнутого" олігарха Костянтина Малофєєва.

ЗМІ дізналися про нову коханку Путіна: стало відомо, на кого президент Росії проміняв Кабаєву

"Саме Малофєєв із його партнером і помічником Путіна Ігорем Щоголовим через кримінальні структури фінансували, зокрема, терориста Гіркіна, російське вторгнення в Крим та війну на Донбасі. І саме Малофєєв став рясно проплачувати дрімучі закони, які пропрацьовувала і проштовхувала через парламент Мізуліна... І от до цього православнутого олігарха Малофєєва у 2015 році вона влаштовує на роботу свою тупу бездарну доньку Катерину... До 30 років вона не змогла отримати жодної нормальної професії або хоча б стати якоюсь світською левицею", – розповідала оперна співачка та колишня депутатка Держдуми, яка нині підтримує Україну, Марія Максакова.

І поки у мережі активно обговорюють нову фаворитку Путіна, виникає наступне питання: а куди ж поділася попередня? Аліна Кабаєва народила диктатору синів, яких він нібито так сильно хотів, отримала за це дорогі квартири, машини, яхти та, звісно, високі посади, а тепер опинилася за бортом.

Тож з гімнасткою Путін уже розпрощався, а дітей, яких він не визнає, нібито продовжує забезпечувати. Крім того, у нього є ще дві дорослі доньки від першої і єдиної офіційної дружини Людмили Путіної, а також уже згадана вище донька від Світлани Кривоногих.