Виявився найсильнішим за 40 років: У Нью-Йорку стався землетрус магнітудою 3,8

Читать на русском
Виявився найсильнішим за 40 років: У Нью-Йорку стався землетрус магнітудою 3,8
Виявився найсильнішим за 40 років: У Нью-Йорку стався землетрус магнітудою 3,8

Вранці 6 лютого підземні поштовхи, що зрезонували з головним світовим порядком денним, досягли і американського континенту.

Об этом сообщает Инсайдер РУ

Сейсмографи США зафіксували землетрус магнітудою 3,8 у західній частині Нью-Йорка.

Воно стало найсильнішим за останні 40 років. Як повідомило видання The Hill , на телевізійну станцію WIVB-TV стали надходити повідомлення одразу з кількох округів: Лакаванна, Кенмор, Буффало, Амхерст, Гамбург та Вест-Сенека.

"Згідно з початковими повідомленнями, підтверджений землетрус відчувався на півночі, аж до Ніагарського водоспаду, і на півдні, до Орчард-парку. Сам я відчув такий сильний поштовх, що подумав, що в мій будинок у Буффало врізалася машина. Я схопився з ліжка", – поділився враженням голова виконавчої влади округу Ері Марк Полонкарц.

У Нью-Йорку стався землетрус магнітудою 3,8: виявився найсильнішим за 40 років

Зазначається, що жодних відомостей про жертви чи руйнування до муніципалітету Нью-Йорка не надходило. Єдиним наслідком землетрусу стало обвалення димаря у приватній зоні у північній частині міста.

NBC уточнює, що осередок землетрусу знаходився на глибині 3 км. Він став найсильнішим, зареєстрованим у цьому регіоні за останні 40 років.

Як пояснив сейсмолог Національного інформаційного центру із землетрусів Яареб Альтавіль, північно-східні землетруси "відбуваються постійно" і можуть статися де і коли завгодно.

Загалом у регіоні Західний Сенека з 1983 року сталося 24 землетруси магнітудою понад 2,5, зазначає NBC.

Источник: База компромата