ЗСУ за допомогою «HIMARS» знищили новітній комплекс РЕБ росіян (ВІДЕО)

HIMARS знищив російську станцію радіоелектронної боротьби з наведення ССО

Бійці Сил спеціальних операцій ЗСУ навели вогонь ракетно-артилерійських підрозділів ЗСУ на станцію зі встановлення перешкод «Житель» російських окупантів. Про це у "Фейсбуці" повідомило командування ССО, оприлюднивши відео бойової роботи.

«Під час ведення розвідки на запорізькому напрямку операторами розвідувальних БПАК [безпілотників] 3-го окремого полку ССО виявлено АСП Р-330 «Житель», – наголошують у зведенні.

Повідомляють, що оператори ССО протягом деякого часу супроводжували важливу ціль, надавши потім інформацію ракетному артилерійському підрозділові сил оборони для удару по ній.

«Завдяки злагодженій роботі, черговий «Житель» і його екіпаж не вижили під ракетним ударом HIMARS, наведеним операторами ССО», – підсумували українські військові.

Загальні втрати російських окупантів, за даними Генштабу ЗСУ, на ранок 11 березня становили приблизно 424 980 військових (+920 за останню добу), 12 874 бойові броньовані машини (+24), 6739 танків (+8), 10 499 артсистем (+3), 1016 РСЗВ (+1), 711 засобів ППО (+2), 347 літаків, 325 вертольотів і тисячі одиниць іншої техніки. У ЗСУ зазначали, що втрати окупантів можуть бути значно вищими за офіційні цифри.