У Рівному попрощалися із захисником, який загинув у боях на Донеччині

Читать на русском

У Рівному попрощалися із захисником, який загинув у боях на Донеччині

У Рівному попрощалися із захисником, який загинув у боях на Донеччині

У Рівному на майдані Незалежності 13 березня попрощалися з 39-річним захисником Русланом Оводюком. Воїн загинув 8 березня на території Донеччини.

Про це повідомили у Рівненській міській раді. Захисника поховали на Алеї Героїв на кладовищі "Нове".

Руслан Оводюк народився 5 червня 1984 року в місті Рівне. Він здобув освіту в місцевих школах №14 та №6. Після закінчення школи вирішив працювати у будівельній сфері, а згодом розпочав власний бізнес у цьому секторі.

 qrxiquirriexant

"Коли ми одружилися, у мене було двоє діток. Він прийняв їх як своїх рідних, разом народили ще одну дитину. Згодом народилися внуки – їх у нас четверо, чекаємо на п’ятого", – розповідає дружина загиблого.

У січні 2024 року Руслана Оводюка призвали на військову службу до Збройних сил України. Захисник брав участь у бойових діях на території Донеччини.

"Руслана мобілізували на початку січня 2024 року. Весь час він запевняв, що все у нього добре, що з ним все в порядку, більше розпитував про дітей, казав: "Наталю, все нормально, що ти переживаєш? Краще розкажи, що там малеча". Він мав золоті руки, був дуже роботящий – це наслідував від матері. Але найбільше дбав саме про дітей", – наголосила дружина захисника.

Ще 7 березня воїн виходив на зв’язок з рідними, а вже 11 березня місцева рада отримала повідомлення про його загибель.

39-річний захисник загинув під час виконання бойового завдання в Донецькій області 8 березня.