×

Внимание

Сперва Вы должны авторизоваться!

Jerry Heil травмувалася під час виступу на Євробаченні

Читать на русском

Jerry Heil травмувалася під час виступу на Євробаченні

Jerry Heil травмувалася під час виступу на Євробаченні

Співачки Jerry Heil та Alyona Alyona, які представляють Україну на Євробаченні-2024, блискуче виступили в першому півфіналі конкурсу. Вони зірвали овації після свого виступу та пройшли до гранд-фіналу. Проте не минулося без травм.

Виявилося, що під час виконання пісні Teresa & Maria Jerry Heil серйозно пошкодила коліно. Тому після номеру їй терміново надавали допомогу. Подробицями інциденту вона поділилася у своєму Telegram-каналі.

"У той момент, коли я піднімаюся на гору і в кінці, коли вже почалася кульмінація, я падаю на коліно. Коли ми репетирували, то це було на підлозі, там немає куту нахилу. А тут вийшло, що я витяглася вперед і впала на гору, а вона під кутом. Тому трошки перестаралася по експресії і ти себе не тямиш, адреналін зашкалює", – пояснила співачка і показала перемотане коліно.

Але додала, що почувається краще і не варто хвилюватися.

"Я жива, чесно. Мені приклали холод і все буде добре", – наголосила вона.

До речі, під час генеральної репетиції Аlyona Аlyona теж впала на сцені. Вона пошкодила собі ніготь, але зараз почувається добре. Артистки жартують, що потрібно було трішки вистраждати їм номер, щоб справді відчути його.